Dienstverlening & corona

19 juli 2020

Dienstverlening & corona

De landelijke maatregelen tegen het coronavirus hebben nog steeds de nodige impact op onze maatschappij. Ondanks de versoepelingen is het van belang om alert te blijven. Als SOR houden we ons aan de basisrichtlijnen voor iedereen zoals deze zijn opgesteld door de Rijksoverheid.

Onze dienstverlening bereiden we verder uit. Op afspraak bent u weer van harte welkom in onze woonwinkel. In de woonwinkel hebben wij een looprichting aangebracht en anderhalve meter markeringen geplaatst. Wij vragen u vriendelijk u hieraan te houden. Voor u en onze veiligheid. Geef elkaar de ruimte.

Dienstverlening

  • Reparatieverzoeken kunt u digitaal indienen. We beoordelen elke aanvraag op de mate van spoed. Niet dringende aanvragen stellen we uit.
  • Heeft u gezondheidsklachten tijdens uw aanvraag, dan stellen we ons bezoek uit. Is het een dringende klacht, dan vragen we u om tijdens ons bezoek in een andere ruimte te blijven.
  • Staat er een afspraak gepland en ontwikkelt u gezondheidsklachten, belt u ons dan. Dan stellen we ons bezoek uit.
  • U kunt de woonwinkel na een telefonisch afspraak, via telefoonnummer (010) 444 55 55, bezoeken.
  • Huismeesters komen bij u thuis langs in geval van nood. U kunt daarbij denken aan een verwarmingsstoring of een lekkage. Kleine klachten worden na de coronacrisis weer opgepakt. Zorg ervoor dat u altijd minimaal 1,5 meter afstand houdt tot uw huismeester.
  • De verhuurmakelaar begeleidt geen groepsbezichtigingen meer tot nader order. Daarnaast blijven alle reguliere huurvoorwaarden onverminderd van kracht (zoals opzegtermijn en oplevering van de woning aan SOR)
  • Het is nog altijd niet mogelijk om contante huurbetalingen te verrichten. Wij accepteren alleen nog pinbetalingen in verband met de veiligheid van onze medewerkers.

Blijf gezond! Geef elkaar de ruimte!

Terug naar het overzicht