Print

U kunt per dag de huur opzeggen

De opzegtermijn is minimaal 30 dagen, gerekend vanaf de ontvangstdatum van de opzegging bij SOR. In de brochure 'Huur opzeggen' leest u stapsgewijs wat er komt kijken bij het opzeggen van de huur.

Brochure Huur opzeggen

Formulier Huuropzegging

Een huuropzegging doorgeven via: 

  • het formulier Huuropzegging. U kunt dit formulier ophalen bij de huismeester, op deze pagina downloaden of aanvragen bij ons klantcontactcentrum, telefoon (010) 444 55 55, e-mail contact@sor.nl
  • een aangetekende brief naar SOR, Postbus 22260, 3003 DG Rotterdam onder vermelding van “huuropzegging”
  • een e-mail; scan uw ondertekende brief en e-mail deze naar contact@sor.nl
  • een persoonlijk gesprek op ons kantoor aan de Botersloot 175 in Rotterdam.

Huur opzeggen bij overlijden

Bij overlijden van de hoofdhuurder kunnen de nabestaanden de huurovereenkomst opzeggen. Dan ontvangen we graag bij de huuropzegging een kopie van de overlijdensakte.

Goederen of veranderingen in uw woning laten overnemen

SOR kan u in contact brengen met de nieuwe huurder om eventuele spullen die achterblijven of aangebrachte veranderingen ter overname aan te bieden. Als de nieuwe huurder op de aanbieding ingaat, maakt u een lijst van alles (ook losse spullen) dat wordt overgenomen. Deze lijst ondertekent u beiden. De overname is definitief als SOR akkoord is en als de nieuwe huurder zijn huurcontract heeft ondertekend.

Huur opzeggen van een bedrijfsruimte

Als u de huur van een winkel- of bedrijfsruimte wilt opzeggen, geldt een aantal andere regels. Neem hiervoor contact op met onze Vastgoedbeheerder Bedrijfsruimten:
Ruben van der Horst, telefoon (010) – 444 55 55. Of stuur een e-mail.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.