Klaar voor de toekomst

1 juni 2021

Klaar voor de toekomst

We kijken terug op een bijzonder jaar, een jaar waarin corona ons een nieuw normaal heeft laten ervaren. Een jaar dat niet alleen effect had op de gezondheid maar ook op de economie. We hadden nooit kunnen bedenken dat de vooraf gestelde doelen in een heel ander daglicht zouden komen te staan. We hebben geleerd dat bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere maatregelen. We hebben flexibel moeten schakelen door een crisis die niemand heeft kunnen voorzien. En dat is precies wat we hebben gedaan. Een jaar waarin ziel en zakelijkheid nog nooit zo’n lading heeft gekregen als in dit coronajaar.

Stevig fundament

Met het jaar 2020 sluiten we ook een periode af waarin we met elkaar hebben gewerkt aan een stevig fundament. Een fundament dat nu staat als een huis. Financieel, organisatorisch en beleidsmatig. Een fundament waarop we onze toekomst verder gaan uitbouwen. Een nieuwe periode die zich zal kenmerken door hospitality en onze bijdrage aan voldoende betaalbare en beschikbare woningen voor onze seniorendoelgroep. Wij zijn klaar voor de toekomst en zien deze met vertrouwen tegemoet.

Sociaal jaarverslag

Als definitieve afsluiting van een bijzonder jaar presenteren wij dan ook vol trots ons Jaarverslag 2020. Bijzonder, omdat dit jaar het jaarverslag wordt aangevuld met een Sociaal jaarverslag 2020. Dit geeft een mooi beeldverslag van een organisatie met betrokken medewerkers, bewoners en stakeholders.

Veel leesplezier, en zorg goed voor elkaar.

Terug naar het overzicht