KWH-Huurlabel verlengd

19 april 2021

KWH-Huurlabel verlengd

We hebben wederom het goede nieuws ontvangen dat KWH ons huurlabel heeft verlengd met twee jaar. Tot maart 2023. Daar zijn we heel trots op. Waarom?

Dit keurmerk wordt ons toegekend na onderzoek van een onafhankelijke commissie door tevreden huurders. Blijkt dat de waardering voor de dienstverlening niet meer voldoende is, dan kan KWH het keurmerk intrekken. Zo kunt u er, als huurder, zeker van zijn dat een corporatie met het keurmerk KWH-Huurlabel een goede dienstverlening biedt.

KWH onderzoekt onze dienstverlening

SOR scoort op alle onderdelen van het onderzoek mooie cijfers. KWH onderzoekt doorlopend onze dienstverlening. Heeft u het afgelopen half jaar contact met ons opgenomen, bijvoorbeeld voor een reparatieverzoek, dan is de kans groot dat u een e-mail krijgt of heeft ontvangen voor het KWH-onderzoek. U kunt ook telefonisch benaderd worden op maandag t/m vrijdag van 17:30 uur tot 20:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur – 15:00 uur. U bent uiteraard niet verplicht mee te werken aan het onderzoek. Wij willen graag alle huurders die hebben meegewerkt aan het onderzoek hartelijk danken. Ook in 2021 gaan we door met de maandelijkse KWH-metingen.

Hoe komt KWH aan mijn gegevens?

SOR heeft uw naam en adresgegevens ter beschikking gesteld aan KWH voor dit onderzoek. SOR mag dit doen omdat het gaat om een eigen onderzoek. Dit is vastgelegd in de zogenaamde AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). U kunt ervan uitgaan dat zowel SOR als KWH zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en uw antwoorden blijven anoniem. Alleen gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van het onderzoek worden verstrekt.

Met dit keurmerk blijven wij de waardering van onze huurders onderzoeken.

Terug naar het overzicht