Print

25-jarig jubileum Zonnehove, zaterdag 16 juni

12 / 06 / 2018

25-jarig jubileum Zonnehove, zaterdag 16 juni

SOR woongebouw Zonnehove bestaat 25 jaar en dat willen de bewoners weten ook! De bewonerscommissie van Zonnehove organiseert op zaterdag 16 juni a.s. een BBQ voor genodigden en de bewoners. Zonnehove is gesitueerd in de populaire wijk Blijdorp in Rotterdam Noord, op een mooie, rustige en groene locatie, in de nabijheid van het Vroesenpark. Zonnehove is een rustig en kleinschalig woongebouw met mooie, comfortabele en zonnige 2- of 3-kamerwoningen. In de gezamenlijke recreatieruimte is er gelegenheid voor het ontmoeten van medebewoners, een kopje koffie, een praatje of gewoon om de krant te lezen. 

Bewonerscommissie
Zonnehove kent een actieve bewonerscommissie zoals blijkt uit de organisatie van de jubileum BBQ op zaterdag 16 juni a.s. Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van Zonnehove organiseert de bewonerscommissie en BBQ. En niet alleen een BBQ, er is een ijskar aanwezig voor een heerlijke koude versnapering en er wordt gezorgd voor een muzikale omlijsting tijdens de BBQ. Wie weet gaan de voetjes ook nog van de vloer! Bij mooi weer staat de BBQ in de tuin grenzend aan de recreatieruimte van Zonnehove. Mochten de weergoden iets anders voor de feestganger in petto hebben, dan biedt de recreatieruimte de oplossing. De bewoners hebben er zin! Onder het genot van een drankje, stokbroodje, een gebarbecued visje of stukje vlees zullen er ongetwijfeld vele herinneringen worden opgehaald. Er wonen nog altijd bewoners van het eerste uur in Zonnehove, zij kunnen vele verhalen vertellen over dit woongebouw. Toch mooi zo’n thuisgevoel in Blijdorp!

Heeft u vragen of interesse in een woning in Zonnehove?
Bent u na het lezen enthousiast geworden en denkt u dit is een mooie woonplek voor mij. Neem dan gerust contact met ons op via de verhuurmakelaar van Zonnehove, (010) 444 55 55 of huren@sor.nl

Het adres van Zonnehove:
Sourystraat 1-15
3039 SR Rotterdam

Kenmerken Zonnehove 

Financieel

Netto huurprijs: € 595,- tot € 709,- p/mnd
Servicekosten: € 46,- tot € 46,- p/mnd
Stookkosten: € 40,- tot € 100,- p/mnd 

Algemeen
Bouwjaar: 1992
Aantal woningen met 2 kamers: 29
Aantal woningen met 3 kamers: 24
Aantal sociale huurwoningen: 53
Huismeester: parttime
Zorgorganisatie: Thuiszorg / Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (vanuit gebouw Atrium)
Woonstijl: Rustig wonen

Toegankelijkheid:
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten:
Huismeester parttime,
Ontmoetingsruimte
Nabijheid van openbaar vervoer

Terug naar overzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.