Print

Afscheid van de voorzitter van het Huurdersplatform, Bert van Reeuwijk

05 / 06 / 2019

Afscheid van de voorzitter van het Huurdersplatform, Bert van Reeuwijk

Op woensdag 29 mei hebben wij, na ruim 13 jaar en op feestelijke wijze, afscheid genomen van de voorzitter van het Huurdersplatform (HPF), de heer Bert van Reeuwijk.
In woongebouw De Hoeksteen, de vaste vergaderlocatie van het HPF, was een feestelijke afscheidsreceptie georganiseerd. Bert werd in het zonnetje gezet, met een boek wat ter gelegenheid van zijn afscheid is geschreven door Eduard Voorn, met als titel: Je doet er toe in Rotterdam.
Het boek geeft onze visie op huurdersparticiatie weer. Een onderwerp wat voor Bert één van de pijlers van zijn voorzitterschap van het HPF is geweest, het verbinden van mensen.

Erasmuspenning
Daarnaast kreeg Bert, tot zijn grote verrassing, uit handen van de wethouder wonen, Bas Kurvers, de zilveren Erasmuspenning van de stad Rotterdam uitgereikt. Voor zijn bijdrage van het op de kaart zetten van de kwetsbare huurder. De wethouder sprak hier lovende woorden over.

Bruggenbouwer
Bert is voor SOR een bruggenbouwer geweest naar de samenwerking zoals deze nu is gevormd, tussen SOR en het HPF. Het HPF is de huurdersvereniging die de gezamenlijke belangen behartigt van alle huurders en bewonerscommissies van SOR. Met de inbreng van het HPF kan de kwaliteit van het wonen en de dienstverlening worden verbeterd.

Wij kijken terug op een mooie middag, met een lach en een traan.

 

Terug naar overzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.