Print

Werken bij sor

26 / 03 / 2020

Werken bij sor

Solliciteren tijdens coronavirus

Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij SOR wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. De huidige ontwikkelingen in onze samenleving vormen een belemmering. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken

Alle persoonlijke sollicitatiegesprekken plannen we in zodra het mogelijk is. Mocht er voor die tijd toch behoefte zijn om een gesprek te voeren? Dat kan via Whatsapp of FaceTime.

Gesprek 2e ronde

Die plannen we graag in zodra het mogelijk is.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch, via Whatsapp of FaceTime. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, dan stellen we dat uit en wordt er nader een datum bepaald.

Wil je meer weten over de openstaande vacatures of heb je vragen over de procedures? Neem dan contact op met de afdeling HRM via sollicitatie@sor.nl

Terug naar overzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.