HageStaete

HageStaete, Groot-IJsselmonde

Introductie

HageStaete

Adresgegevens:

Grote Hagen 4a-86b
3078 RA Rotterdam
Groot-IJsselmonde

Nettohuurprijs van € 606,- tot € 720,- p/mnd

Omschrijving

In HageStaete woont u op een dynamische plek in het hart van IJsselmonde. Aan het einde van de straat vindt u het overdekte winkelcentrum Keizerswaard. De bus en tram stoppen naast het gebouw.

Alle woningen zijn voorzien van drie kamers. Naast een ruime woonkamer met gezellige open keuken, heeft u twee aparte slaapkamers, een grote badkamer, een apart toilet, een forse berging en een gezellig terras of balkon.

In de ontmoetingsruimte worden diverse activiteiten georganiseerd door bewoners, de huismeester is part-time aanwezig voor een klusje en u kunt een beroep doen op de ouderenadviseur. Bijvoorbeeld als u een vraag heeft over de mogelijkheden voor hulp of verzorging, vervoer of over financiële regelingen. De ouderenadviseur denkt samen met u mee over de manier waarop u zo prettig mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Ook kunt u gebruik maken van de personenalarmeringsdienst van de zorgpartner.

Toewijzing

28 Appartementen bestemd zijn voor de Woongroep IJ-93. In deze zeer geliefde woongroep kent iedereen elkaar en staat gezellig samenzijn centraal. 

Faciliteiten

lift, gemeenschappelijke tuin en onderhoud, schoonmaak gemeenschappelijke ruimten, ouderenadviseur, personenalarmering op verzoek.

Kenmerken

Financieel

Nettohuurprijs: € 606,- tot € 720,- p/mnd
Servicekosten: € 56,- tot € 56,- p/mnd

Algemeen

Bouwjaar: 2000
Aantal woningen met 3 kamers: 79
Aantal sociale huurwoningen: 79
Huismeester: parttime
Zorgorganisatie: Thuiszorg / De Stromen
Woonstijl: Levendig wonen
Toegankelijkheid:
Faciliteiten:
Huismeester parttimeOntmoetingsruimteNabijheid van winkelsNabijheid van openbaar vervoer

Op de kaart

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.