Jan van Loon

Jan van Loon, Rubroek

Introductie

Jan van Loon

Adresgegevens:

Jan van Loonslaan 4a-14h
3031 PL Rotterdam
Rubroek

Nettohuurprijs van € 568,- tot € 629,- p/mnd

Omschrijving

Woongebouw Jan van Loon ligt op de grens van Crooswijk, één van de oorspronkelijke volksbuurten van Rotterdam, en het centrum. Met veel voorzieningen binnen handbereik en het groen voor de deur. U woont in Jan van Loon zelfstandig. Maar voor wie dat nodig heeft, is er zorg en ondersteuning aan huis mogelijk. Dat geeft voor nu vertrouwen en een veilig gevoel voor later.

Jan van Loon staat op een mooie locatie: rustig en met uitzicht op het groen. In het kleinschalige woongebouw zijn 38 huurappartementen, waarvan de meeste woningen twee kamers hebben. Deze tweekamerappartementen hebben een gezellige open keuken en een serre. Ook de driekamerappartementen hebben een serre, een ruime woonkamer, een half open keuken en twee slaapkamers. Voor alle appartementen is het mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Daarnaast zijn de woningen geschikt voor rolstoelgebruikers. U kunt gebruik maken van de persoonsalarmering en –opvolging van de zorgpartner. Deze professionele dienstverlening is standaard opgenomen in het servicepakket.

Aan het Goudseplein, zeer nabij Jan van Loon, vindt u Rubroek, een ander woongebouw van SOR. Aangrenzend treft u het Wijkservicepunt Crooswijk aan. In dit ontmoetingspunt voor wijkbewoners vindt u diverse instellingen op het gebied van zorg en welzijn. Naar wens kunt u gebruikmaken van de huishoudelijke verzorging en faciliteiten vanuit Rubroek. Ook het openbaar vervoer en winkels heeft u binnen handbereik.

Toewijzing

Middin kan aan SOR kandidaten voordragen voor verhuur, telefoon (010) 413 48 54

Faciliteiten

lift, schoonmaak gemeenschappelijke ruimten, ouderenadviseur, personenalarmering op verzoek.

Kenmerken

Financieel

Nettohuurprijs: € 568,- tot € 629,- p/mnd
Servicekosten: € 59,- tot € 59,- p/mnd

Algemeen

Bouwjaar: 1990
Aantal woningen met 2 kamers: 30
Aantal woningen met 3 kamers: 8
Aantal sociale huurwoningen: 38
Huismeester: parttime
Zorgorganisatie: Middin
Woonstijl: Wonen met zorg
Toegankelijkheid:
Faciliteiten:
Huismeester parttimeOntmoetingsruimteNabijheid van winkelsNabijheid van openbaar vervoer

Op de kaart

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.