Print

Vastgoedportefeuille

SOR bezit 57 woongebouwen met ruim 5.300 zelfstandige woningen, 21 verpleeg- en verzorgingshuizen met circa 2.000 eenheden en zo'n 165 bedrijfsruimtes. Het werkgebied strekt zich uit over de gemeenten Rotterdam, Nissewaard, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Brielle en Westvoorne.

Zorgvastgoed

SOR is eigenaar van 21 verpleeg- en verzorgingshuizen met circa 2.000 intramurale plaatsen. Bewoners kunnen hier dag en nacht op verzorging rekenen. Men woont niet meer zelfstandig. SOR verhuurt deze gebouwen aan diverse zorgaanbieders, die zelf zelf de toewijzing van de kamers in de huizen verzorgen.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

SOR werkt continue aan een betaalbaar en gevarieerd woningaanbod, afgestemd op de diversiteit en woonwensen van de doelgroep. De laatste jaren zijn diverse nieuwbouwprojecten opgeleverd in Rotterdam, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Brielle en Krimpen aan den IJssel. Hierbij is ingespeeld op innovatieve ontwikkelingen zoals energiezuinig bouwen en domotica, een technologie die het leven voor bewoners veiliger en comfortabeler maakt.

De focus ligt nu op het begeleiden van renovaties en het mogelijk ombouwen van bestaand zorgvastgoed naar zelfstandig wonen. Bekijk overzicht Projecten

Woonstijlen SOR

Er is een enorme verscheidenheid aan senioren en ouderen met diverse culturele achtergronden, verschillen in inkomens, in vitaliteit en in woonwensen. Om de woningzoekende te helpen kiezen uit het woningaanbod onderkent SOR verschillende woonstijlen. Deze zijn gebaseerd op een combinatie van type gebouw, leefstijl en diensten- en voorzieningenaanbod in het gebouw of de directe omgeving. De woonstijlen dragen er toe bij dat SOR voor iedereen een geschikte woning heeft. De zes woonstijlen van SOR

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.