Print

Wat is een vrije sector huurwoning?

Een vrije sector huurwoning heeft een huurprijs vanaf € 720,43 per maand (exclusief servicekosten). Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk. De appartementen zijn direct te huur via SOR. Inschrijven is niet nodig.

Vrije sectorappartementen vindt u in deze SOR-woongebouwen in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel en Oud-Beijerland. Bent u nog aan het oriënteren? Bekijk dan het overzicht met onze woonstijlen en vind welk type woning en gebouw het best bij uw woonwensen past.

Een luxe 50+ huurappartement vinden vanaf € 720,43 per maand

Elke dag vindt u de beschikbare vrije sector huurwoningen op www.wonenbijsor.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan een e-mail zodra een woning van uw voorkeur beschikbaar is.  

Zoekt u luxe, rust of privacy? Bij SOR bent u aan het juiste adres

Passend bij elke woonwens bieden we moderne, ruime appartementen te huur aan. Voor ieder wat wils. Alle SOR woongebouwen liggen gunstig ten opzichte van winkels, voorzieningen en openbaar vervoer. De woning is altijd bereikbaar met een lift en de huismeester staat voor u klaar. Ook is er de mogelijkheid voor het onderhouden van sociale contacten. Een thuis waar u zichzelf kan zijn.

Voordelen vrije sector woning huren via SOR

  • Geen inschrijf- of bemiddelingskosten
  • Geen minimale looptijd van het contract
  • Geen woonpas en inschrijving Woonnet Rijnmond nodig

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  1.