Dick Mol benoemd tot tijdelijk bestuurder

29 augustus 2023

Dick Mol benoemd tot tijdelijk bestuurder

Per 1 september aanstaande volgt de heer Dick Mol, Hassan Najja op als tijdelijk bestuurder bij Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR). Dick gaat drie dagen in de week in Rotterdam aan de slag. Naast zijn functie als tijdelijk bestuurder bij SOR, is Dick ook twee dagen per week als bestuurder werkzaam bij Cocon Wonen in Soest. Dick is een ervaren corporatie-bestuurder waarin de RvC haar vertrouwen uitspreekt.

De ervaren corporatiebestuurder Dick Mol (1964) volgt vanaf 1 september aanstaande Hassan Najja op als tijdelijk bestuurder bij Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR). Dick gaat zijn tijd verdelen tussen Rotterdam en Soest waar hij twee dagen per week werkzaam is als bestuurder van Cocon Wonen, eveneens een ouderenhuisvester. Dick is al jaren actief in het volkshuisvestelijk domein en een zeer ervaren bestuurder, getuigen zijn werkzaamheden als bestuurder bij verschillende corporaties. Dick heeft een groot hart voor mensen en maatschappelijke organisaties. ‘Ik heb enorm veel zin om samen met alle SOR-collega’s het verschil te maken voor de ouderen in Rotterdam! Een thuisgevoel voor iedereen’.  

Dominique Strörmann, voorzitter van de Raad van Commissarissen van SOR:
‘De RvC is blij met Dick Mol als tijdelijke opvolger van Hassan Najja. Dick brengt een grote hoeveelheid volkshuisvestelijke ervaring met zich mee die we uitstekend kunnen inzetten bij de verdere de uitrol van het ondernemingsplan 2023-2026; SOR verbindt mensen voor een duurzame toekomst.’

Terug naar het overzicht