Wat is een sociale huurwoning?

Een sociale huurwoning heeft een nettohuur tot en met € 879,66 per maand. Dit is een kale huurprijs zonder servicekosten. Afhankelijk van uw inkomen en de huurprijs kunt u huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. U krijgt géén huurtoeslag als de kale huur en de servicekosten (max. 36 euro) samen hoger zijn dan € 879,66.

Bij SOR heeft u volop keuze uit 50+ huurwoningen tot en met € 879,66 euro per maand

Sociale huurwoningen vindt u in deze SOR-woongebouwen in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel en Oud-Beijerland. Bent u nog aan het oriënteren?  Bekijk dan het overzicht met onze woonstijlen en vind welk type woning en gebouw het best bij úw woonwensen past. Advies nodig? Dan helpen wij u graag.

Sociale 50+ huurwoning vinden in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel

Elke dag verhuren we de vrijgekomen sociale huurwoningen via WoonnetRijnmond.nl. Dit is een overkoepelend orgaan van alle corporaties in de regio Rotterdam. 

Hoe u in het grote aanbod een appartement van SOR vindt?

Maak bij uw inschrijving (of achteraf) bij WoonnetRijnmond een WoonWens profiel aan. De woningen die het beste bij uw woonwens passen, komen dan bovenaan het overzicht te staan. Of nog makkelijker, bekijk de beschikbare SOR-woningen op onze eigen website  wonenbijsor.nl.  

Inschrijving bij Woonnet Rijnmond is nodig voor een sociale huurwoning regio Rotterdam

Via uw woonpas / inschrijfnummer reageren op de woningadvertenties

Inschrijven doet u eenvoudig via de website www.woonnetrijnmond.nl. Na inschrijving ontvangt u een inschrijfnummer (voorheen woonpasnummer). Hiermee kunt u elke week op twee beschikbare woningen reageren. Hoeveel kans u maakt op een woning is onder andere afhankelijk van uw inschrijfduur en een eventuele urgentieverklaring. Samen met u kijken wij of uw inkomen (eventueel met huurtoeslag) toereikend is voor de gewenste woning.

Sociale huurwoning vinden in Oud-Beijerland

De huurappartementen in woongebouw de Gravin (Oud-Beijerland) hebben een sociale huur van €879,66. Huurtoeslag is hier niet mogelijk. De appartementen worden geadverteerd door collega corporatie HW Wonen. Op www.thuisbijhwwonen.nl  leest u hoe zij werken en hoe u kunt reageren op een vrijkomende woning.

Wat is een vrije sector huurwoning?

Een vrije sector huurwoning heeft een huurprijs vanaf € 879,67 per maand (exclusief servicekosten). Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk. De appartementen zijn direct te huur via SOR. Inschrijven is niet nodig.

Vrije sectorappartementen vindt u in deze SOR-woongebouwen in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel en Oud-Beijerland. Bent u nog aan het oriënteren? Bekijk dan het overzicht met onze woonstijlen en vind welk type woning en gebouw het best bij uw woonwensen past.

Een luxe 50+ huurappartement vinden vanaf € 879,67 per maand

Elke dag vindt u de beschikbare vrije sector huurwoningen op www.wonenbijsor.nl.

Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan een e-mail zodra een woning van uw voorkeur beschikbaar is. 

Zoekt u luxe, rust of privacy? Bij SOR bent u aan het juiste adres

Passend bij elke woonwens bieden we moderne, ruime appartementen te huur aan. Voor ieder wat wils. Alle SOR woongebouwen liggen gunstig ten opzichte van winkels, voorzieningen en openbaar vervoer. De woning is altijd bereikbaar met een lift en de thuismeester staat voor u klaar. Ook is er de mogelijkheid voor het onderhouden van sociale contacten. Een thuis waar u zichzelf kan zijn.

Voordelen vrije sector woning huren via SOR

• Geen inschrijf- of bemiddelingskosten

• Geen minimale looptijd van het contract

• Geen woonpas en inschrijving Woonnet Rijnmond nodig

Linkje naar www.wonenbijsor.nl Informatie: contact@sor.nl