Post van SOR

Bij SOR werken we voortdurend aan het verbeteren van onze (digitale) dienstverlening. Zo kunnen we onze bewoners beter helpen en houden we rekening met het milieu. 

Bij SOR is het daarom nu ook mogelijk uw post digitaal te ontvangen, dit is geen verplichting, de post per brief blijft ook gewoon bestaan. Als u ervoor kiest om uw post digitaal te ontvangen, dan krijgt u de post in uw mailbox.

Hieronder leest u hier meer over.

Post op papier

Wanneer u de post van SOR uitsluitend op papier wilt blijven ontvangen, verandert er niets.

Post digitaal 

Een deel van de post van SOR kunt u digitaal ontvangen. Dat werkt heel eenvoudig. U kunt uw post digitaal ontvangen als uw emailadres bij ons bekend is en u heeft aangegeven de post digitaal te willen ontvangen. U ontvangt een mailbericht van SOR als er post voor u klaar staat. In het onderwerp staat ‘nieuwe post van SOR’. De afzender is altijd SOR met als emailadres contact@sor.nl

U ontvangt een zogenaamde PTX-code (negen cijfers) waarmee u de post kunt ophalen. Het is verstandig het document aansluitend op te slaan in uw computer, zo heeft u uw documenten altijd bij de hand.

Als u de post van SOR digitaal ontvangt heeft u ook de mogelijkheid om uw huur of servicekosten eenvoudig via de iDeal betaallink te betalen. 

Website

Ook via de website www.sor.nl/post kunt u bij uw post van SOR komen. Dat kan eenvoudig via een QR-code (scannen) of de eerder genoemde PTX-code (cijfercode).

Betrouwbaar

Het ontvangen en online bekijken van berichten via SOR is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. SOR vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van berichten. Als u twijfelt aan de echtheid van de poststukken, neem dan contact op met ons KCC via 010 – 444 55 55.

Voorbeelden