Persbericht 

1 september 2022

Persbericht 

SOR slaat met nieuwe organisatiestructuur een nieuwe koers in.

De afgelopen jaren hebben we met elkaar hard gewerkt om de organisatie op orde te brengen voor de toekomst. Dat is gelukt! Nu is het moment waarin we kunnen door ontwikkelen op het gelegde fundament.

Onze ambitie is om in de komende tien jaar 2.000 betaalbare, en voor ouderen geschikte wooneenheden, in Rotterdam toe te voegen. Een hospitality-gedreven organisatie te zijn, en ons netwerk te vergroten. Met als doel het thuisgevoel van onze bewoners te vergroten.

Dat doen we met alle collega’s, én met een nieuw samengesteld Management Team (MT). We stellen ze graag aan u voor.

Lucy Barreiro de León, manager Strategie, Innovatie en Organisatie 

Lucy is zes jaar werkzaam bij SOR. Zij heeft als manager Wonen ruime ervaring op het gebied van Onderhoud & Vastgoed, Klant & Verhuur. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor innovatieve concepten binnen haar vakgebied. Binnen de nieuwe structuur vindt Lucy haar uitdaging als manager Strategie, Innovatie & Organisatie om de nieuwe doelen van het ondernemingsplan mede te realiseren.

Remco Bouter, manager Vastgoed  

Remco is sinds 2014 werkzaam bij SOR. In zijn nieuwe rol wordt Remco verantwoordelijk voor de uitrol van de BIG5. Hét antwoord van SOR op de huidige woningcrisis. Door optoppen, ondertoppen, woning delen en woning splitsen toe te passen op het bestaande bezit, en nieuwbouwprojecten uit te voeren. Remco gaat met zijn ervaring, opgedaan als manager Bedrijfsvoering, het team Vastgoed aansturen

Jeroen Groote, manager Financiën

Jeroen is van de nieuwe MT-leden met recht nieuw. Sinds 2019 is Jeroen werkzaam als teamleider Financiën bij SOR. In zijn nieuwe rol als manager Financiën bouwt Jeroen zijn huidige rol als teamleider verder uit met meer verantwoordelijkheden. Namens SOR wordt Jeroen de gesprekspartner voor het WSW en de AW.

Maarten Knigge, manager Wonen

Maarten is als teamleider Verhuur & Marketing sinds 2013 in dienst bij SOR. In zijn nieuwe rol als manager Wonen gaat Maarten een gevarieerd team aansturen, van thuismeester tot verhuurmakelaar. Zijn scherpe oog voor het toevoegen van klantwaarde in de dienstverlening gaat een grote rol spelen in het Hospitality-traject, als ook in de netwerkpijler van het ondernemingsplan.

Hassan Najja, directeur-bestuurder SOR, “Als bestuurder ben ik erg blij dat deze collega’s ‘ja’ hebben gezegd tegen de grote ambitie en uitdaging waar we gezamenlijk voor staan. Ik kijk er naar uit, om samen met het MT en alle andere collega’s uit de organisatie, vorm te gaan geven aan onze ambitie een hospitality gedreven netwerkorganisatie te vormen die betaalbare en geschikte woningen voor ouderen in Rotterdam toevoegt”.

SOR bouwt ervoor, samen werken we eraan.

Terug naar het overzicht