Hoe reageer ik op een huurwoning?

Sociale huurwoningen

Om te kunnen reageren op een huurwoning dient u zich in te schrijven bij Woonnet Rijnmond. U kunt maximaal twee reacties plaatsen op aangeboden huurwoningen op www.woonnetrijnmond.nl Iedere avond om 20.00 uur worden nieuwe woningen op Woonnet Rijnmond geplaatst. Sommige huuradvertenties blijven dan nog staan op de website, andere huuradvertenties verdwijnen van de website. Is één van de advertenties waarop u heeft gereageerd van de site verwijderd dan kunt u vanaf dat moment weer reageren op een nieuwe woning. De bestaande reactie wordt vanaf dat moment in behandeling genomen door onze verhuurmakelaar.

Heeft u op twee huuradvertenties gereageerd en ziet u in het nieuwe huuraanbod een beter passende woning? Dan kunt u via ‘Mijn account’ een van de twee eerdere reacties intrekken. Daarna kunt u reageren op de beter passende huurwoning.

Op de website van Woonnet Rijnmond wordt uitgelegd hoe u zich kunt inschrijven en hoe u kunt reageren.

Voor een sociale huurwoning in woongebouw de Gravin in Oud-Beijerland dient u zich in te schrijven bij de lokale corporatie HW Wonen.

Vrije sectorwoningen
Heeft u een vrije sector huurwoning (vanaf € 879,67 p/mnd) gezien die u bevalt? Neem dan gelijk contact op met de verhuurmakelaar van SOR via telefoon (010) 444 55 55 of per e-mail.

Terug naar het overzicht