Vacature lid Raad van Commissarissen

23 maart 2023

Vacature lid Raad van Commissarissen

Wegens het vertrek van één van de leden, zoekt de Raad van Commissarissen van SOR een nieuw lid, met expertise op het gebied van Volkshuisvesting, Verduurzaming en Digitalisering. Je bent een toegankelijk persoon, gericht op samenwerking, met een onafhankelijke houding. Je biedt tegenwicht door positief kritische vragen te stellen aan je collega RvC-leden en het bestuur. Je hebt een uitgesproken visie op de volkshuisvesting, je kent de dynamiek op de regionale Rotterdamse woningmarkt en de positie en rol van woningcorporaties.

De volledige profielschets met meer informatie over de uitdagingen van SOR,  de positie van de RvC-leden en het persoonlijke profiel kun je hier downloaden.

Personen die passen in het beschreven profiel nodigen wij graag uit om uiterlijk zondag 23 april a.s. een brief met CV te sturen aan Atrivé, t.a.v. Sylvia Raben, mail: sollicitatie@atrive.nl o.v.v. lid RvC SOR. Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerrit van Vegchel (tel. 06 52 67 01 12 of Sylvia Raben (tel. 06 12 56 5674). Reacties worden zorgvuldig behandeld en de vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt gewaarborgd. De oriënterende gesprekken met Atrivé vinden plaats in week 17 in Utrecht. De eerste ronde gesprekken vindt plaats in week 19 bij SOR.

Benoeming van het RvC-lid vindt plaats na advies van de ondernemingsraad en een zienswijze van de Autoriteit woningcorporaties.

We nodigen nadrukkelijk ook jonge dan wel minder ervaren toezichthouders, woonachtig in Rotterdam, uit om te reageren.

Terug naar het overzicht